VALENCIÀ JUNTA QUALIFICADORA


HORARIOS CURSO 2017-18

A-1: dilluns de 17h a 19h; dimarts de 17h a 18h.
Inici del curs: dilluns 16 d'octubre

B-1(elemental): dimecres i dijous de 17h a 18h.
Inici del curs: dimecres 18 d'octubre

C-1(mitjà): dilluns i dijous de 19h a 20h.
Inici del curs: dilluns 16 d'octubre

NOTA: Els exàmens i la matricula de B-1 i C-1 no els realitza el centre, sino la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià en la data i el lloc que establisca.
Els exàmens del nivel A-1 els realitzarà el nostre centre i la JQCV registrarà i experdirà el certificat a proposta del centre.

NOVETATS

Calendari i matrícula
Com a novetat, el calendari estarà dividit en dos períodes diferenciats. En el primer es faran les proves dels nivells A2, B1 i C1, i la matrícula estarà oberta des del 21 de març fins al 4 d'abril.
El segon període, en què es faran les proves dels nivells B2 i C2, tindrà el procés de matrícula obert des de l'1 fins al 15 de setembre.
El procés de matriculació serà per primera vegada totalment telemàtic i el pagament de taxes es podrà efectuar mitjançant targeta de crèdit o de dèbit, per a fer-lo més àgil i accessible.
Com a novetat, totes les persones aspirants a les proves de la JQCV s'examinaran de les quatres habilitats lingüístiques (comprensió oral, comprensió escrita, expressió escrita i expressió i interacció orals), d'aquesta manera desapareixerà el caràcter excloent de la prova.

1 comentario:

  1. Bea, disculpa, encara tinc problemes i no puc descarregar el primer enllaç (solucionari). En els altres no he tingut cap problema!
    Moltes gràcies

    ResponderEliminar